Skip to main content

Parendo Vinces workingline malinois

Tervetuloa Parendo Vinces kasvatinomistaja!

Kasvattajasi suosittelee sinulle lämpimästi Inspired jäsenyyttä! Liittyessäsi Inspired jäseneksi saat katseluoikeuden kaikkiin sivuston nykyisiin ja tuleviin Online luentoihin. Voit myös postata omia treenivideoitasi Paw Wow:n kautta ja pyytää niihin vinkkejä. Lisäksi pääset katsomaan satoja koulutusvideoita jäljestyksen, tottelevaisuuden ja suojelun opettamisesta Mahiksen, Inspiksen ja Rädyn vlogeissa. Voit tutustua sivuston koiriin täällä.

Sivustomme on englanniksi (tulevaisuudessa luennot myös suomeksi). Kaikki tekstit on kuitenkin jaksotettu helposti ymmärrettäviksi kokonaisuuksi myös niille, jotka eivät puhu englantia äidinkielenään.

Tervetuloa inspiroitumaan!

PARENDO VINCES tarjous!

Liittyessäsi jäseneksi, saat 10% alennuksen koodilla PARENDOVINCES. Jäsenyys maksaa sinulle nyt vain 13,5€/kk (laskutetaan vuosittain). Tarjous on voimassa 30.9.2021 asti. Muista kirjoittaa koodi PARENDOVINCES tilausta tehdessäsi Have a coupon? – kohtaan.

Mitä hyötyä sinulle on jäsenyydestämme?

  • Voit keskittyä koiraasi enemmän harjoituksissa, kun olet jo sisäistänyt asiat videoiden avulla 
  • Toista videoilta pienimmätkin nyanssit jotka jäävät livekoulutuksissa huomaamatta
  • Harjoittele etenemään systemaattisesti ja teknisesti oikein maailmanmestarin opastuksella
  • Opi motivoimaan koiraasi oikein
  • Kouluta koirastasi keskittynyt ja innokas työskentelijä
  • Olipa tavoitteenasi onnellinen kotikoira tai huipputulokset kisoissa, saat meiltä vinkit molempiin sillä sinne kuljetaan samaa reittiä!